Omdat het altijd beter kan.

Benieuwd naar de toepassingen van AR, MR of VR voor jouw branche, product of dienst? Ontdek de mogelijkheden.

CasesWord partner

Voor elk probleem een oplossing

Of je nu het leerproces wil versnellen, de user experience wil verbeteren of sneller wil verkopen aan tafel; voor elk product kan AR, MR of VR het middel zijn. Bekijk de mogelijkheden of denk met ons mee in een inspirerende workshop.

E-Learning & Training

Maak trainingen user-friendly, lesmateriaal beter en sneller te onthouden en instructies sneller toe te passen. Alles voor de eindgebruiker.

Augmented Reality betekent niet voor niets ‘toegevoegde realiteit’. Verbind een student, leerling automonteur, stagiair, consument of een andere eindgebruiker met een virtuele realiteit en saaie theorie wordt ineens omgezet in fascinerende praktijkvoorbeelden. Discover, learn, adapt!  

  • Leren en onthouden gaat beter in de praktijk dan uit een boek;
  • Gebruikers zijn meer betrokken bij een opleiding, lesstof of instructie;
  • Informatie is toegankelijker door de toegevoegde visuele waarde;
  • Door de virtuele werkelijkheid bespaar je op tijd, personeel, bezetting, materiaal en ruimte.

Marketing & Sales

Verleng en verrijk de ervaringen die consumenten en bedrijven hebben met producten en diensten. Want echte leads komen uit echte ervaringen en echte belevingen.

Wij combineren jouw marketing en sales werkzaamheden met Augmented Reality en Virtual Reality. Zo ‘verkorten’ we de sales funnel van producten en diensten. In Klokhuis-taal: we zorgen er gewoon voor dat jouw klant sneller overtuigd is en ja zegt.  

  • Make it real before it comes real. Verkopen voordat het product er is.
  • Een verhoogde betrokkenheid en aandachtsniveau.
  • Virtueel presenteren en/of demonstreren.

Proces & Techniek

Laat processen beter op elkaar aansluiten en afdelingen met elkaar samenwerken, zodat medewerkers beter en sneller hun werk kunnen doen.

Virtual remote controlling voor projectleiders, project managers of andere collega’s. Overleg en geef feedback op afstand met ondersteuning, tools en heldere uitleg.  

  • Voorzie collega’s altijd en overal van de juiste informatie.
  • Reductie op kosten door fouten, uitval van medewerkers en meerwerk.
  • Quick problem solving, want de specialist kijkt mee op afstand.

Workshop

Nog niet gevonden wat je zocht? Vraag dan een workshop aan waar de focus ligt op techniek, oriëntatie en de what’s-in-it-for-me. Voor jou, een hele afdeling of een aantal product managers. Met onze workshop worden mogelijkheden helder en realistisch. Wat je vervolgstap wordt bepaald je helemaal zelf; ga je voor onze demo of niet?

Hoe gaat AR, MR of VR je business boosten?

Dat begint met bewustwording van de toepassingen van AR, MR en VR. Extended Reality is namelijk een sneltrein van technologie die je niet mag missen. Het is de volgende logische stap na de eerste drie golven van digitalisering: de komst van de PC, het internet en mobiele apparaten.

Lichtstorm heeft deze technologie. We zijn problem solvers en business boosters. We bedenken, bouwen en implementeren. Voor jou, voor je klant of voor de eindgebruiker. Wanneer start jij met AR, MR of VR als verlengstuk van je product of dienst?

AR / Augmented Reality
AR Cloud
Cardboard
Cyberglove
Game Engine
Haptic Suit
HoloLens
Hotspot
Immersive
Magic Leap

Markerless AR
MR / Mixed Reality
Unity Engine
Unreal Engine
VR / Virtual Reality
VR Case
VR Headset
WebAR
WebVR
XR / Extended Reality

Volg ons (werk) van dichtbij

info@lichtstorm.com

Muntkade 10
3531 AK Utrecht
T +31 30 785 42 09
KVK 55166598